"Varje produkt jag formger och tillverkar är unik och har en livshistoria"

Efter att ha formgett och designat allt från affischer och logotyper till ljuskronor samt antikmålat möbler under flera år tog jag under hösten 1993 tag i idén om att producera handsmidda inredningsdetaljer efter kundens egna mått, tycke och smak. De första helt kundanpassade produkterna såg dagens ljus bara ett par månader senare. Till min hjälp har jag ett antal mycket duktiga och erfarna smeder med vilka jag för dialog under hela skapande processen. Ett samarbete som har lett till att kunden får en hållbar, älskvärd och formstark produkt, varje gång.

Tidlös
Min formlinje har varit snarlik ända sedan starten, vilket borgar för tidlösa och lättanpassliga produkter av högsta kvalité. Oavsett om ditt hem andas The Hamptons eller

skandinavisk minimalism så kommer mina produkter att ge rummet ett diskret komplement till din inredning som garanterat lyfter helhetsintrycket av ditt hem.

Från slott till koja
Mina produkter har under årens lopp hittat hem i allt från fiskestugor till salongerna på de svenska ambassaderna i Vilnius och Washington. Hem av alla de slag i Norge, Usa, England, Schweiz, Italien, Frankrike, Belgien och så Sverige förstås har alla fått sin specialsmidda produkt från mig. För visst förtjänar ditt hem sitt eget unika formspråk?

Sätt dig i lugn och ro och kika runt här på hemsidan. Hör sedan av dig för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan låta ditt hem fyllas av dessa "morgondagens antikviteter".

Varma Hälsningar
Maria Lilliecreutz

 

                © Copyright Maria Lilliecreutz 2009.
Webbdesign: Idéhjulet